Locatie aanmelden

Locatie aanmelden

Vul het aanmeldformulier in om je locatie aan te melden, of stuur een e-mail naar loes@loesoplocatie.nl met een korte beschrijving en foto's 

Aangemeld?

Team Loes zal gezamenlijk beoordelen of de locatie past bij de vraag van onze klant. We hebben door de jaren heen een exclusief portfolio opgebouwd en kijken dan ook met een kritisch oog naar in- en exterieur, maar ook naar de geschiktheid van ruimte voor fotografie en film.  Wij streven ernaar om binnen 48 uur contact met je op te nemen.

Opname in ons bestand

Hebben we jouw locatie geselecteerd? Dan plannen we samen een afspraak in om langs te komen. Tijdens deze kennismaking bespreken we wat je kan verwachten bij een boeking. Daarnaast fotograferen we het in- en exterieur van jouw locatie. Foto's van je locatie worden onder een locatienummer op onze website opgenomen in het bestand. Vanaf dit moment brengen wij jouw locatie onder de aandacht en kunnen opdrachtgevers deze boeken. Om je privacy te beschermen worden pas bij een officiële boeking je contactgegevens aan de opdrachtgever vrijgegeven.


Stap 1

Stap 2

Upload hier maximaal 10 afbeeldingen (grootte per foto 1MB).
Klik op FOTO’S TOEVOEGEN of sleep de afbeeldingen in het witte vlak.

Uw browser ondersteunt geen Flash, Silverlight of HTML5. Wij kunnen de uploader u niet aanbieden

Stap 3

Heb je alles ingevuld?
Controleer je gegevens en druk op "VERZEND".