Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Heel fijn locatiebureau. Voor de mooiste locaties moet je echt hier zijn!

Jason

Loes op lokatie is een hele fijne partner voor de verhuur van mijn kerk in Breda. Communicatie gaat vlot en correct en ze hebben een groot netwerk.

Locatiehouder

Twan van de L.

Snelle respons bij een (aan)vraag en erg behulpzaam! Hét platform om bij aan te kloppen als je op zoek bent naar mooie foto- en videografielocaties.

Milou van K.

Goede locaties en een leuk team om mee te werken!

Maikel van der L.

Een heel fijn bureau. Duidelijke en snelle communicatie en heel klantgericht.

Sita G.

Sinds kort heeft Loes op Locatie ons appartement in hun portefeuille opgenomen. We zijn heel erg tevreden over onze samenwerking, hun professionaliteit, snelle en prettige communicatie en netwerk.

Locatiehouder

Kim K.

Loes op Locatie is een super fijne locatie agency om mee samen te werken. Het aanbod van huizen is kwalitatief en divers: mooi interieur, genoeg ruimte voor de productie en door heel Nederland. De service is uitmuntend: de bookers reageren snel en denken altijd mee in oplossingen.

Esther V.

Loes is great! Very helpful and professional in connecting production companies to unique venues!

Klaas B.

Loes op Locatie is een goed en professioneel locatie bureau. Zeer prettig om met ze samen te werken. Door vele jaren heen kom ik steeds weer bij ze terug. De locaties zijn divers en mooi. En de bookers zijn vriendelijk, kundig en snel. Het is altijd fijn om met ze te kunnen samen te werken.

Haje M.

Als Loes op Locatie een klant bij je aandraagt kun je er altijd van op aan dat het tot in de puntjes geregeld is. Het hele team is zeer prettig in de onderhandelingen. Ze mogen vaker in Winterswijk onze mooie unieke gastvrije locatie in het Oosten van het land laten bezoeken door bedrijven die relaxed een mooie productie willen maken.

Locatiehouder

Desiree R.