Loes op Locatie helpt opdrachtgevers als fotografen, stylisten, productiebureaus en mode- en interieurmerken bij het vinden van een geschikte locatie. Ons bestand bestaat uit diverse locaties verspreidt over Nederland. Van riante villa's, familiewoningen, woonboerderijen, tot appartementen, lofts en strakke kantoren. Wij vertegenwoordigen dit soort locaties waarbij we bemiddelen tussen de eigenaar van de locatie en de opdrachtgever.

Hoe werkt het? Opdrachtgevers die bij ons staan ingeschreven hebben toegang tot ons bestand en kunnen zelf locaties zoeken en aanvragen. Of wij gaan voor ze op zoek en maken vrijblijvend een voorstel met verschillende locaties waaruit de opdrachtgever kiest.

Kiest de opdrachtgever voor jouw locatie? Dan zorgen wij voor de boekingsovereenkomst, facturering en uitbetaling aan jou als eigenaar van de locatie.

LOCATIE AANMELDEN?

          Meld jouw unieke locatie aan bij ons locatiebureau.          Voor fotoshoots, commercials, film- en televisieproducties of voor zakelijke events.

Locatie zoeken

              Vind de perfecte locatie bij ons locatiebureau.            Voor fotoshoots, commercials, film- en televisieproducties of voor zakelijke events.

Welkom

Loes op Locatie is een locatiebureau gevestigd in Rotterdam.

Wij zijn gespecialiseerd in locatiebemiddeling voor fotografie, film- en televisieproducties en zakelijke events.
Ons bestand bestaat uit vele locaties verspreidt over heel Nederland en België.
Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte locatie.


Follow us

@loesoplocatie