Locatie aanvraag

Als een opdrachtgever je locatie aanvraagt, nemen wij contact met je op om de details van de opname, de vergoeding en de opnamedatum te bespreken. Alle aanvragen gaan in overleg. Opdrachtgevers kunnen een optie nemen op jouw locatie. Dit betekent dat je de locatie voor mogelijke opnamedatum beschikbaar houdt. Wij laten dan zo spoedig mogelijk weten of het een officiële boeking wordt.

Voordat je locatie definitief wordt geboekt, heeft de opdrachtgever de mogelijkheid om deze voorafgaand aan de opname te bezichtigen.
In overleg plannen wij met jou en de opdrachtgever een afspraak in.

Boekingsbevestiging

Zodra de optie door de opdrachtgever is bevestigd, wordt de boeking officieel gemaakt. Wij sturen per e-mail een boekingsbevestiging. Hierin worden alle afspraken, relevante opnamegegevens en de vergoeding in vermeld.

Vergoeding

De hoogte van de vergoeding wordt per opname vastgesteld en is afhankelijk van het soort opname (foto, film of event) en of het voor een redactionele of commerciële opname is. Daarnaast wordt het aantal uur van de boeking, het aantal personen die tijdens de draaidag aanwezig zijn en type locatie in de prijsbepaling meegenomen. Gemaakte overuren worden altijd in rekening gebracht.

Wij berekenen 20 procent agency fee. Om verwarring te voorkomen communiceren wij bij een boeking het netto bedrag dat je ontvangt voor het beschikbaar stellen van je locatie.

LOCATIE AANMELDEN?

Meld jouw unieke locatie aan bij ons locatiebureau.

Fotoshoots, commercials, film- en televisieproducties & zakelijke events.

Locatie zoeken

Vind de perfecte locatie bij ons locatiebureau.

Fotoshoots, commercials, film- en televisieproducties & zakelijke events.

Welkom

Loes op Locatie is een locatiebureau gevestigd in Rotterdam.

Wij zijn gespecialiseerd in locatiebemiddeling voor fotografie, film- en televisieproducties en zakelijke events.
Ons bestand bestaat uit vele locaties verspreidt over heel Nederland en België.
Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte locatie.


Follow us

@loesoplocatie