Ik heb een mooie locatie

Mijn locatie verhuren

Ik heb een mooie locatie


Mijn locatie verhuren

Ik heb een mooie locatie

Je kunt je locatie aanmelden via het aanmeldformulier of stuur een e-mail naar loes@loesoplocatie.nl met een korte beschrijving en foto's (grootte 1MB).

AFSPRAAK

Je locatie aangemeld? Wij proberen altijd binnen 24 uur met het team je locatie te beoordelen. Wij nemen contact met je op en als we de locatie opnemen in het bestand, plannen we een afspraak in om langs te komen. Tijdens deze kennismaking bespreken we wat je kan verwachten bij een boeking. Daarnaast fotograferen we het in- en exterieur van jouw locatie.

OPNAME IN ONS BESTAND

De foto's van je locatie worden onder een locatie nummer op onze website geplaatst. Vanaf dit moment brengen wij jouw locatie onder de aandacht en kunnen opdrachtgevers deze boeken. Om je privacy te beschermen worden pas bij een officiƫle boeking je contactgegevens aan de opdrachtgever vrijgegeven.

Mijn locatie wordt verhuurd...

Voordat je locatie definitief wordt geboekt, heeft de opdrachtgever de mogelijkheid om deze voorafgaand aan de opname te bezichtigen.

Loes op lokatie is een hele fijne partner voor de verhuur van mijn kerk in Breda. Communicatie gaat vlot en correct en ze hebben een groot netwerk.

Locatiehouder

Twan van de L.

Is dit niet de informatie die je nodig hebt?
Neem contact met ons op en stel ons je vraag.