Info

Info

Loes op Locatie helpt je graag bij het vinden van de geschikte locatie voor foto-, film-, televisieproducties en events. Ons bestand bestaat uit diverse locaties verspreidt over Nederland en België. Hoe werkt het? Om toegang te krijgen tot ons bestand heb je een account nodig. Je kunt zelf locaties zoeken en aanvragen via ons aanvraagformulier. Het is ook mogelijk dat wij de geschikte locatie voor je zoeken. Mail of bel en laat ons weten wat je zoekt. Wij maken vrijblijvend een passend voorstel.

Zelf een kijkje nemen in ons bestand? Klik hier om in te loggen of maak een account aan.

Bij interesse in een van onze locaties nemen wij contact op met de locatiehouder om de beschikbaarheid op te vragen. Je kunt een optie nemen op de locatie en wij houden het voor de betreffende opnamedatum voor je vast. Onze locaties zijn te boeken voor halve en hele dagen. Voordat je de locatie definitief boekt, is het mogelijk om deze kosteloos een half uurtje te bezichtigen. Voor de technische check is tegen betaling een recce mogelijk, dit kan in overleg met Loes op Locatie en de locatie houder.Halve dagHele dag
Fotografie4,5 uur9 uur
Film5 uur10 uur

Boeking

Als de boeking definitief is ontvang je per e-mail een boekingsovereenkomst waarin alle afspraken en details van de productie zijn opgenomen.
Op al onze boekingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Loes op Locatie helpt opdrachtgevers als fotografen, stylisten, productiebureaus en mode-, en interieurmerken bij het vinden van een geschikte locatie. Ons bestand bestaat uit diverse locaties verspreidt over Nederland en België. Van riante villa's, familiewoningen, woonboerderijen, tot appartementen, lofts en strakke kantoren. Wij vertegenwoordigen dit soort locaties waarbij we bemiddelen tussen de eigenaar van de locatie en de opdrachtgever.

Hoe werkt het?

Opdrachtgevers die bij ons staan ingeschreven hebben toegang tot ons bestand en kunnen zelf locaties zoeken en aanvragen. Of wij gaan voor ze op zoek en maken vrijblijvend een voorstel met verschillende locaties waaruit de opdrachtgever kiest.

Kiest de opdrachtgever voor jouw locatie? Dan zorgen wij voor de boekingsovereenkomst, facturering en uitbetaling aan jou als eigenaar van de locatie.

Als jouw locatie geboekt wordt

Locatie aanvraag

Als een opdrachtgever je locatie aanvraagt, nemen wij contact met je op om de details van de opname, de vergoeding en de opnamedatum te bespreken. Alle aanvragen gaan in overleg. Opdrachtgevers kunnen een optie nemen op jouw locatie. Dit betekent dat je de locatie voor mogelijke opnamedatum beschikbaar houdt. Wij laten dan zo spoedig mogelijk weten of het een officiële boeking wordt.

Voordat je locatie definitief wordt geboekt, heeft de opdrachtgever de mogelijkheid om deze voorafgaand aan de opname te bezichtigen. In overleg plannen wij met jou en de opdrachtgever een afspraak in.

Boekingsbevestiging

Zodra de optie door de opdrachtgever is bevestigd, wordt de boeking officieel gemaakt. Wij sturen per e-mail een boekingsbevestiging. Hierin worden alle afspraken, relevante opnamegegevens en de vergoeding in vermeld.

Vergoeding

De hoogte van de vergoeding wordt per opname vastgesteld en is afhankelijk van het soort opname (foto, film of event) en of het voor een redactionele of commerciële opname is. Daarnaast wordt het aantal uur van de boeking, het aantal personen die tijdens de draaidag aanwezig zijn en type locatie in de prijsbepaling meegenomen. Gemaakte overuren worden altijd in rekening gebracht.

Wij berekenen 20 procent agency fee. Om verwarring te voorkomen communiceren wij bij een boeking het netto bedrag dat je ontvangt voor het beschikbaar stellen van je locatie.


Je kunt je locatie aanmelden via het aanmeldformulier of stuur een e-mail naar loes@loesoplocatie.nl met een korte beschrijving en foto's (grootte 1MB).

Afspraak

Je locatie aangemeld? Wij proberen altijd binnen 24 uur met het team je locatie te beoordelen. Wij nemen contact met je op en indien we de locatie opnemen in het bestand, plannen we een afspraak in om langs te komen. Tijdens deze kennismaking bespreken we wat je kan verwachten bij een boeking. Daarnaast fotograferen we het in- en exterieur van jouw locatie.

Opname in ons bestand

Foto's van je locatie worden onder een locatienummer op onze website opgenomen in het bestand. Vanaf dit moment brengen wij jouw locatie onder de aandacht en kunnen opdrachtgevers deze boeken. Om je privacy te beschermen worden pas bij een officiële boeking je contactgegevens aan de opdrachtgever vrijgegeven.